Termeni și condiții

1. INTRODUCERE

  1.1.      Prezenta sectiune defineste conditiile de utilizare a website-ului Nora Delivery de catre potentiali vizitatori sau clienti. Prin utilizarea website-ului, consimtiti sa respectati termenii si conditiile prezentei sectiuni. Daca nu acceptati termenii si conditiile prezentei sectiuni, nu trebuie sa utilizati website-ul.
  1.2.      Aspectele privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt guvernate de “Politica de confidentialitate”, care completeaza aceasta sectiune de “Termeni si Conditii”. Va rugam sa cititi in intregime politica de confidentialitate cu privire la datele personale prelucrate accesand sectiunea "Politica prelucrare date personale".
  1.3.      În completarea documentelor menționate la 1.2, vă rugăm să consultați și Politica noastră de Cookie accesând acest link pentru a înțelege modalitatea în care acest website utilizează modulele cookie.

  2. IDENTITATE

   2.1.      Website Nora-Delivery

   Site-ul www.nora-delivery.ro este proprietatea SC MONROVIA IMPEX SRL inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J35/3496/1994, Cod Fiscal  RO6553859, denumit in continuare Nora-Delivery.

   3. PROPRIETATE INTELECTUALA

    3.1.      Intregul continut al website-urilor – fotografii, elemente de grafica web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea Nora-Delivery si a partenerilor sai si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completarile ulterioare.

    4. UTILIZAREA CONTINUTULUI WEBSITE-URILOR

     4.1.      In calitate de utilizator, trebuie sa respectati toate politicile puse la dispozitie in cadrul website-ului Nora-Delivery.
     4.2.      Nu utilizati website-urile Nora-Delivery in mod necorespunzator. De exemplu, nu incercati sa influentati sau sa le accesati în alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite de Nora-Delivery. Putem intrerupe sau inceta furnizarea serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si Conditiile sau politicile noastre ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.
     4.3.      Navigarea pe website-urile noastre nu permite reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acestea, de catre orice persoana, fara a obtine in prealabil acordul nostru scris. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.
     4.4.      Incercarea, de orice natura, de modificare a imaginilor si informatiilor prezentate pe website-ul Nora-Delivery, da dreptul unilateral si neechivoc detinatorilor lor legali de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte.
     4.5.      Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal, astfel ca orice incercare de a exploata website-urile in scopuri comerciale sau contrare intereselor Nora-Delivery este interzisa.

     5. RESPONSABILITATE

      5.1.      Nora-Delivery face toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe website-uri sa fie corecte, exacte si actualizate, insa nu isi asuma nicio raspundere sau responsabilitate pentru omisiuni, erori in continutul website-urilor.
      5.2.      Preparatele culinare prezentate pe website-uri sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fata de imagini. Cu toate acestea, Nora Delivery va prezinta cat mai detaliat si corect produsele si serviciile, respectând acuratetea acestora.
      5.3.      Cu exceptia cazurilor in care se prevede contrariul, nu declaram si nu garantam:
      a)         Ca exista identitate intre produsele prezentate in imaginile publicate pe website-urile Nora Delivery si produsele care vor fi livrate;
      b)         Disponibilitatea website-urilor Nora Delivery sau operarea acestora fara erori sau intreruperi;
      c)         Compatibilitatea website-urilor Nora Delivery cu sistemul de operare si software-ul telefonului sau calculatorului utilizatorilor;
      5.4.      Utilizarea si navigarea website-urilor Nora Delivery se face pe raspunderea utilizatorilor. Astfel, utilizand aceste website-uri, sunteti de acord ca Nora Delivery nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea si utilizarea website-urilor, inclusiv dar fara a se limita la defectiuni sau virusi care pot aparea pe computerul dvs. sau orice alta platforma pe care utilizati website-urile.

      6. UTILIZAREA PLATFORMELOR DE COMENZI ONLINE APARTINAND NORA-DELIVERY

       6.1.      Comenzile

       6.1.1.   Nora-Delivery pune la dispozitia utilizatorilor/cumparatorilor platforme online prin care acestia vor putea plasa o comanda pentru achizitonarea produselor afisate in interfata website-urilor.
       6.1.2.   Cumpararea produselor se poate face prin inregistrarea utilizatorilor sau completarea formularului de comanda cu datele solicitate.
       6.1.3.   Utilizatorul/cumparatorul raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate pentru inregistrarea contului sau plasarea comenzii.
       6.1.4.   Nora-Delivery raspunde pentru onorarea comenzilor primite si pentru conformitatea produselor furinzate utilizatorilor/cumparatorilor.
       6.1.5.   Prin finalizarea comenzii utilizatorul/cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si actualizate la data plasarii comenzii.
       6.1.6.   Prin finalizarea comenzii, utilizatorul/cumparatorul ia la cunostina ca exista posibilitatea ca angajatii Nora-Delivery sa il contacteze in situatia in care este necesara contactarea acestuia.
       6.1.7.   Nora-Delivery poate anula comanda efectuata de catre utilizator/cumparator, in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
       a)         neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
       b)         invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Nora-Delivery, in cazul platii online;
       c)         datele furnizate de catre utilizator/cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;
       6.1.8.   Pentru motive justificate Nora-Delivery isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor/cumparatorilor in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca in baza conduitei sau activitatii necorespunzatoare, actiunile acestora ar putea prejudicia Nora-Delivery.

       6.2.     Livrare si plata
       6.2.1.   Nora-Delivery asigura prepararea si livrarea corespunzatoare a produselor comandate de catre utilizatori/cumparatori.
       6.2.2.   Plata comenzii se va face de catre clienti prin modalitatile puse la dispozitie de catre Nora-Delivery.
       6.2.3.   Nora-Delivery nu va putea fi tras la raspundere pentru orice intarziere in executare sau neexecutarea furnizarii produselor in cazul în care apar probleme ca urmare a oricarui eveniment care este în afara controlului sau.

       6.3.     Politica de retur si responsabilitate
       6.3.1.   Preparatele culinare prezentate pe website-uri sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fată de imagini.
       6.3.2.   Nora-Delivery poate publica pe website-uri produse/promotii practicate de catre acesta intr-un anumit interval de timp si in limita stocului disponibil. Astfel, Nora-Delivery isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu mai fac parte din oferta curenta.

       6.3.3.   In cazul in care un produs comandat de catre utilizator/cumparator nu poate fi livrat de catre Nora-Delivery, acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul clientului contravaloarea comenzii.
       6.3.4.   Nora-Delivery raspunde pentru rezolvarea reclamatiilor sau problemelor sesizate de clienti în legatura cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau in legatura cu orice alte aspecte legate de prepararea, vanzarea si livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise prin intermediul platformelor online.
       6.3.5.   In cazul in care, in urma verificarii, se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc.
       Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:
       a)       produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
       b)         produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
       c)         produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
       d)         produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;“ 

       7. PROMOȚII ȘI OFERTE SPECIALE

        7.1.      Echipa Nora-Delivery isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a ofertelor speciale pe care le desfasoara.

        8. MODIFICARI

        8.1.      Nora-Delivery isi rezerva dreptul de a amenda, modifica, actualiza, intrerupe operarea acestor website-uri sau al oricarui continut publicat pe aceste website-uri in orice moment, fara o notificare prealabila. Putem, de asemenea, modifica si acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp.

        9. DISPUTE SI CONFLICTE

         9.1.      Orice conflict ivit intre Nora-Delivery si clienti va urma calea unei concilieri amiabile. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale in vigoare de la momentul respectiv, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

         10. DISPOZITII FINALE

          10.1.    În cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarata nula sau nevalida, indiferent de cauza, clauza declarata nula nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului in care se gaseste in stransa legatura cu aceasta din urma.