Politica de confidențialitate

Politica de confidenţialitate

Această politică de confidenţialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului www.nora-delivery.ro şi explică modul în care Nora Delivery foloseşte şi protejează informaţiile tale personale. Aceasta acoperă toate serviciile oferite de Nora Delivery. 
Această politică de confidenţialitate nu se aplică terţilor, site-urilor pe care apar link-uri către site-ul nostru sau care fac publicitate pe site-ul nostru. Aceste site-uri terţe părţi îşi desfăşoară politica de confidenţialitate proprie, pe care îţi recomandăm să le citeşti.
Datele furnizate de tine în cursul navigării acestui website pot fi folosite de NoraDelivery şi sunt prelucrate în scopul promovării şi îmbunătăţirii serviciilor sale.

Prin acordul tău exprimat prin accesarea şi utilizarea www.nora-delivery.ro, datele tale cu caracter personal şi orice alte informaţii furnizate de tine pot fi prelucrate şi utilizate de Nora Delivery în orice activităţi şi scopuri legate de marketing, telecomunicaţii, cât şi în scopul realizării unui interes legitim al Nora Delivery, pentru constituire de baze de date şi utilizarea acestora, oricare ar fi ele.
Datele cu caracter personal furnizate de tine constau în informaţiile referitoare la o persoană fizicã identificată sau identificabilă. 
Asemenea informaţii cu caracter personal sunt numele, adresa, codul numeric personal, numărul de telefon, sexul, vârsta, orice informaţie privind folosirea produselor şi serviciilor Nora Delivery cât şi orice informaţie furnizată de tine care este prelucrată şi introdusă în baza noastră de date.

Dacă intri pe site în secţiuni unde se derulează aplicaţii speciale (de exemplu, contul meu, istoric comenzi, etc.), înainte de a le folosi, te rugăm să citeşti cu atenţie termenii şi condiţiile speciale de utilizare a acestora. 
Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. Nora Delivery îţi aduce la cunoştinţă că beneficiezi de drepturile prevăzute de art.12-15 din Legea 677/2001 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie, pe care le poţi exercita printr-o cerere scrisă, semnată şi datată, pe adresa Bld Dambovita, Nr. 40, Timisoara, jud. Timis.
Pentru orice nelămurire cu privire la utilizarea site-ului www.nora-delivery.ro, cât şi la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, poţi apela Dispeceratul Nora Delivery la numărul de telefon 0256 980 de pe orice telefon . 
De asemenea, prin accesarea şi utilizarea site-ului www.nora-delivery.ro  îţi exprimi consimţământul în sensul primirii de apeluri, mesaje text (SMS) sau e-mailuri pentru promovarea serviciilor oferite de şi/sau prin intermediul Nora Delivery. 

Nora Delivery foloseste numerele de telefon in scopul confirmarii comenzilor plasate pe platforma noastra online, www.nora-delivery.ro

De asemenea, Nora Delivery nu va instraina datele dumneavoastra, fara acordul dumneavoastra in prealabil verbal si scris.
Dacă nu eşti de acord cu condiţiile de utilizare de către tine a website-ului şi a datelor cu caracter personal de către Nora Delivery, ai dreptul de a nu mai utiliza acest web site.

 

 

Modificări ale politicii de confidenţialitate

Orice modificări vor fi aduse politicii de confidenţialitate vor fi publicate pe site-ul nostru şi, când este cazul, vor fi notificate prin SMS sau e-mail, astfel încât să rămâi tot timpul informat cu privire la modalitatea în care folosim datele tale cu caracter personal. Prin continuarea utilizării site-ului după orice modificare considerăm că eşti de acord cu aceste modificări.

Prevenirea tentativelor de fraudă

De-a lungul timpului, ne-au fost semnalate tentative de fraudă prin e-mail, mesaje scrise, apeluri telefonice, social media sau prin alte mijloace de comunicare. Uneori, acestea pot părea inițiate de Nora Delivery, dar, în realitate, sunt efectuate de persoane care nu reprezintă Nora Delivery și au scopul de a obține câștiguri nejustificate.

Încercările de fraudă pot fi identificate după următoarele indicii:

 • Îți sunt solicitate informații confidențiale
 • Se impune trimiterea unui răspuns urgent
 • În mesajele e-mail sunt incluse adrese web similare celor deținute de diverse organizații legale, dar având denumirile ușor modificate
 • În mesajele e-mail sunt incluse linkuri către pagini similare unor organizații legale, dar având adresa web ușor modificată
 • Ți se solicită să te autentifici în contul tău Nora Delivery pe o pagina web falsă pentru a primi diverse premii în urma unor tombole sau concursuri care nu sunt reale, pentru a beneficia de reduceri.
 • Aceste solicitări pot veni inclusiv din partea unor conturi false de Facebook cu numele Nora Delivery, care comentează în pagina noastră oficială dar care nu sunt autentice

Nora Delivery nu solicită clienților săi prin e-mail, mesaje scrise, apeluri telefonice sau prin oricare alte modalități informații referitoare la conturi bancare, parole personale. Aceste informații sunt strict confidențiale și nu trebuie comunicate. În caz contrar îți asumi întreaga responsabilitate.

Dacă identifici o tentativă de fraudă, te rugăm să ne contactezi cât mai repede la adresa de e-mail office@restaurantnora.ro sau la Receptia Restaurant Nora

Cum te poti proteja?

 • Cea mai sigura masura de prevenire a unei posibile fraude este sa nu dai curs solicitarilor dintr-un mesaj suspect.
 • Nu furniza informaţii confidentiale unor persoane necunoscute, indiferent de modalitatea de comunicare: apel, sms, whatsapp, e-mail, retele de socializare, etc.
 • Inainte de a intreprinde orice actiune sugerata de un necunoscut (de exemplu: furnizare date personale) verifica informatia cu cineva de incredere.
 • In cazul in care ai comunicat unor persoane necunoscute parole sau coduri de identificare iti recomandam sa le schimbi imediat si sa blochezi conturile respective.
 • Nu da curs niciunei solicitari de a divulga parola, numarul de card. In cazul in care ai dezvaluit informatii despre un cont sau un card bancar iti recomandam sa anunti imediat banca.
 • Verifica cu atentie expeditorul, continutul mesajelor, link-urile si fisierele primite prin e-mail.
 • Nu suna inapoi numere necunoscute de la care ai apel pierdut, mai ales daca au prefixe internationale.
 • Seteaza parole, sigure si diferite, pentru fiecare din echipamentele sau conturile de utilizator detinute.
 • Nu lasa echipamentele neblocate atunci cand nu le utilizezi sau le lasi in spatii publice.
 • Actualizeaza periodic versiunea de software instalata pe echipamentele pe care le folosesti (telefon mobil, tableta, laptop, ruter, smart TV, etc.).
 • Utilizeaza conexiuni la retele de internet securizate, instaleaza un program anti-virus si protecţie de tip firewall pe care sa le actualizezi permanent.